Chios Masticha a Vitafood Europe 2024 kiállításon

A tavalyi évhez hasonlóan a Chian mastic idén is ellátogat a Vitafood Europe 2024 kiállításra.

Mi a Vitafood Europe?

A Chios masztixet a következő napokban mutatják be a Vitafood Europe szakkiállításon. A kétnapos konferencia programja a jelenlegi problémák megoldására és a nutraceutikai ipar azonnali lehetőségeinek azonosítására összpontosított.

A konferencia során az iparág szakértői bizonyítékokon alapuló adatokat és megoldásokat, a legújabb kutatásokat, összetevőkkel kapcsolatos ismereteket, innovációkat és formulázási stratégiákat mutattak be a területen:

  • sporttáplálkozás és aktív életmód
  • immunrendszer egészsége
  • kognitív és érzelmi egészség és egészséges öregedés
  • hosszú élettartam és anyagcsere-egészség

Hogyan kínálják a Vitafoodnál a Chios szigetéről származó masztixet?

Az Égei-tenger keleti részén, valahol Kelet és Nyugat metszéspontjában, Kiosz szigetén, az ókor óta termesztenek masztixet , ez egy olyan termék – egy legenda, amely hagyományokhoz, történelmi eseményekhez és kulturális kapcsolatokhoz kötődik, és amely a mai napig érintetlenül érte el a keleti Földközi-tenger kultúráját , tudományosan bizonyított jótékony tulajdonságainak köszönhetően minden eddiginél erősebben.

Mi az a Chios masztix?

A khiosz masztix a Pistacia Lentiscus var. Chia fából nyert gyantás nedv neve. Ez egy természetes, aromás, könnycsepp alakú gyanta, amely cseppekben hullik a földre a felszíni barázdákból, amelyeket a termesztők éles eszközökkel vájnak a fa törzsébe és fő ágaiba.

Chios masztix termesztési szakértelem

A khioszi masztix termesztésének szakértelmét az UNESCO felvette az emberiség szellemi kulturális örökségének reprezentatív listájára.

Chios Masticha a Vitafood Europe 2024 kiállításon
Vissza a blogba

Legjobb termékek

1 / 14